Mr. Hakan Külcü (BA, Mjur Oxon) is strafrechtadvocaat en rechtsfilosoof.

Hij studeerde Rechtsgeleerdheid (bachelor en master) aan de Universiteit van Maastricht en rondde dit Cum Laude af (8,8 gemiddeld).

Hierna heeft hij tegelijkertijd een bachelor filosofie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond (Summa Cum Laude) en een master Rechtsfilosofie aan de Universiteit van Leiden (Summa Cum Laude, 9 gemiddeld).

Daaropvolgend is hij geselecteerd om aan de prestigieuze University of Oxford een master rechtsfilosofie en politieke filosofie te volgen. Aan Oxford heeft hij daarbij klassiek Grieks gestudeerd.

Momenteel is hij na te zijn geschoold bij Zuketto advocaten, werkzaam als strafrechtadvocaat aan zijn eigen strafrechtkantoor, en tevens verbonden als rechtsfilosoof aan de Universiteit van Leiden. Daarnaast schrijft hij filosofische essays en columns.

De kennis van de logica, retorica, dialectiek, humaniora en de filosofie in het algemeen hebben aangetoond dat het voor mr. Külcü mogelijk is om op het gebied van het strafrecht tot onverwachte bevindingen te komen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *